Бюллетень Всемирной организации здравоохранения

Global News
Ответить
News
Сообщения: 2113
Зарегистрирован: 10 июн 2014 20:49

Бюллетень Всемирной организации здравоохранения

Сообщение News » 13 ноя 2014 17:25

Бюллетень Всемирной организации здравоохранения. Выпуск 92, Номер 11, ноябрь 2014 г.,773-848 - http://www.who.int/bulletin/volumes/92/11/ru/

News
Сообщения: 2113
Зарегистрирован: 10 июн 2014 20:49

Re: Бюллетень Всемирной организации здравоохранения

Сообщение News » 13 ноя 2014 17:29

Виконуючи зобов’язання у реалізації Плану дій ООН щодо кожного немовляти, компанія «Сандоз» постачає життєво важливі антибіотики з метою подолання дитячої смертності
Компанія «Сандоз» оголосила про надання Організації об’єднаних націй 100 000 упаковок амоксициліну 250 мг в таблетках, що диспергуються (ДТ). Такий захід здійснюється відповідно до зобов’язань компанії «Сандоз» в рамках Плану дій ООН щодо кожного немовляти (UN Every Newborn Action Plan), реалізація якого розпочалася в червні 2014 р. План передбачає довготермінову угоду про надання допомоги з метою запобігання смерті мільйонів дітей у всьому світі завдяки поставкам цього вкрай необхідного антибіотика.
«Ми з радістю повідомляємо про першу поставку за нашими домовленостями щодо підтримки ООН у цій важливій глобальній місії з охорони здоров’я, — зазначив Нік Хаґґар (Nick Haggar), керівник компанії «Сандоз» у регіоні Західної Європи, Близького та Середнього Сходу й Африки. — І для нас є надзвичайно почесною провідна роль, яку ми відіграємо у забезпеченні зростаючої світової потреби в цьому новому антибактеріальному лікарському засобі, рекомендованому Всесвітньою організацією охорони здоров’я в якості першочергового засобу лікування пневмонії у дітей віком до 5 років».
Довготермінові глобальні поставки амоксициліну 250 мг ДТ будуть направлятися до країн, що розвиваються, через Комісію ООН із забезпечення життєво необхідними товарами дітей та жінок.
Крім того, дотримуючись зобов’язань Плану дій ООН щодо кожного немовляти, компанія «Сандоз» наразі є активним учасником Робочої групи ООН з розробки інновацій у лікуванні пневмонії, глобальної мережі, що нараховує більш ніж 140 організацій, що присвячують свою діяльність зниженню дитячої смертності від пневмонії.
За статистикою, щороку налічується 155 млн випадків захворювань на пневмонію у дітей, переважна більшість із таких дітей не отримують рекомендованого препарату амоксициліну в таблетках, що диспергуються. Щороку помирають від пневмонії 1 млн малюків. У червні 2014 р. ООН запровадила План дій щодо кожного немовляти — перший у світі комплексний проект щодо зниження смертності новонароджених та випадків мертвонароджених, які можна попередити.
Амоксицилін є антибіотиком широкого спектру дії з класу пеніцилінів, що найчастіше призначається дітям для лікування при пневмонії та інших захворюваннях дихальних шляхів (середній отит, синусит, тонзиліт), сечовивідних шляхів, шкіри, шлунково-кишкового тракту та крові; також цей препарат часто застосовують у комплексному курсі лікування при тяжкому гострому недоїданні (SAM).

Ответить

Вернуться в «Глобальные новости»